Selamat Datang...

Iklan

Kenali Taskirafal Childcare

Taska Islam Raudhatul Athfal atau lebih sinonim dengan nama Taskirafal telah beroperasi sejak tahun 2004 di bawah pengurusan Tadika islam dan SRI Kafa Al-Mansoorah. Tahun 2005 taskirafal ini beroperasi sepenuhnya dengan bangunan premis sendiri di Taman Putra Perdana. 

Berkat kesabaran dan kesungguhan kami dan semua tenaga guru dan pengasuh, taskirafal berjaya mendapat kelulusan Jabatan Bomba dan Penyelamat, Jabatan kesihatan, Majlis perbandaran sekaligus dikurniakan lesen dari Jabatan kebajikan Masyarakat untuk beroperasi secara sah. 

Bagiibu bapa dan golongan yang berpendapatan seisi rumah kurang daripada RM1,500 ke bawah yang menanggung satu hingga tiga orang anak, RM2,500 ke bawah yang menanggung empat hingga lima orang anak serta RM3,000 ke bawah yang menanggung anak melebihi enam orang layak untuk memohon Skim Bantuan Asuhan Rakyat sebanyak RM100 sebulan.Boleh memohon melalui taska yang berdaftar sahaja dan Taskirafal di antara taska terpilih untuk skim ini. Sila klik http://www.e-sikembar.org/modules/news/article.php?storyid=8 atau http://www.e-sikembar.org/modules/addresses/cat_view.php?cid=6 .

Jom kita ke Taskirafal Childcare... klik http://www.facebook.com/taskirafal.childcare
Selamat Datang
Taskirafal Childcare
sudut BBM
ruang pejabat
dokumen dan rekod kanak-kanak
Laman Ilmu
halaman taska (out door)
Pintu masuk pejabat dan taska
ruang santai dan pembelajaran kanak-kanak
ruang belajar
alatan bahan mengajar dan mainan kanak-kanak
ruang menonton dan aktiviti
sudut bacaan
lesen dan semua sijil boleh di lihat di tangga ke tingkat atas
setiap pintu disediakan tangga keselamatan
Datang lagi...

Blok Transit/ Tadika/ Kafa 


Semoga Berjumpa di lain masa. Jangan lupa intai-intai lagi di blog kami.

No comments:

Post a Comment